dimecres, 9 de febrer del 2011

TINDRE GOS UNA RESPONSABILITAT



Pels carrers de la nostra vila hi han restes d'excrements de gossos a les aceres. S'hauria de conscienciar i exigir el bon ús de la via pública, ja que el seu manteniment ha de ser responsabilitat de tots els habitants. Quines mesures o reflexions creieu que s'han de fer d'aquesta problemàtica?

7 comentaris:

Dani ha dit...

Jo crec que hi ha molts amos de gos que superen a la bestiola. Aixó costarà tant o no s'aconseguirà com passa amb la separació de residus, que molts no tenen esma o no els hi dona la gana de fer tres passes i llençar les deixalles on correspón. Hi ha molt mala "educació".

Fedayn ha dit...

hi ha un problema que els proveïdors de bosses "recullcaquesdegos" fa anys que no tenen ni una punyetera bossa.. allò es va posar de cara a la galeria i ara estàn allà, a les cantonades, mortes de fàstic...

Anònim ha dit...

Caldria sancionar administrativament a les persones que embrutin els carrers amb els excraments dels seus animals: és tant fàcil com això. De bosses de plàstic tots en tenim a casa....

Maria Mosterin ha dit...

Jo veig que cada vegada som mes, els que si que recollim els excrements dels gossos. Pero cada canvi de la societat necessita el seu temps. Si que encare es troben de tant en tant algunes cacas pel carrer, pero trobo que ja son molt poques comparades amb fa 10 anys. Jo mai he agafat una bossa del dispensador, ni de casa meva....quan una de les meves gosses fa caca, sempre trobo alguna bossa de patates, o paper, etc. qeu un "no-propietari de gos" ha llençat al terra i em serveix per retirar la caca i de pas recollir una deixalla del carrer.
Aprofito també per comentar que molt pitjor que els excrements de gossos o papers pel terra, trobo el fet de que a La Garriga hi hagin tants gossos que es passen tot el dia lligats o tancats en balcons de pocs metres quadrats. Aixó si que es una gran merda.

Anònim ha dit...

I quan no trobes cap bossa de patates o paper per terra, ho agafa amb la mà? Tela marinera!

Anònim ha dit...

Yom tengo dos perros y siempre regojo las defecaciones, hasta las que dejan los otros delante de la puerta de mi garaje. Si veo a alguien con un perro y no la recoge le obsequio con una bolsa para que lo haga.
Pero quisiera ir un poco más lejos ¿cuantas latas de bebidas, paquetes de tabaco, colillas de los ceniceros de los coches, etc, etc. hay por la calle?, seguramente son los mismos que no recogen los excrementos de sus perros , o no.
En la puerta de mi garaje ya he tenido que quitar dos veces excrementos humanos que aun es más molesto y las meadas ya no digo cuantas veces me las he encontrado.
Estamos en una sociedad que siempre vemos lo que hacen mal los otros, pero no vemos lo que hacemos mal nosotros, así que, tambien hay mucho perro de dos patas que va por la calle ensuciendo y no veo que se dedique tanta publicidad.

Anònim ha dit...

podem parlar del que volgueu pero el tema son les caques de gos! Esclar que el món esta ple de porcs, tan si tenen gos com si no..
ara qui deixa un cagarru en mig de la vorera té molta mala ideia.. i punt.